mandag, 20 august 2018

     
     
  Klubber på Mågen  
     
     
     
     
 
stander hbk    Hundige Både Klub
     
     

H B K  som står for Hundige Både Klub (HBK) blev stiftet d. 11. marts 1976 på stranden i Hundige Parken, hvor man havde fået tilladelse til at bygge 1 bro med plads til ca.35 både. Dengang var klubhuset et stort telt på stranden, og en sti fra Køgevejen førte ned til broen.

Denne spæde begyndelse blev i samarbejde med Sejlklubben Køge Bugt, Hejren til at man skulle starte på at få etableret Køge Bugt Strandpark samt Hundige Havn.

Meget af havnen blev bygget med frivillig arbejdskraft og som nu i skrivende stund er blevet til en stor havn:

- veludbygget
- alle former for søsportsaktiviteter
- klubhus
- mastehus
- bade- & toiletfaciliteter
- handicapvenlig

Læs mere . . .

     
stander shs   Sejlklubben Hundige Strand
     
     

S H Ssom står for Sejlklubben Hundige Strand er en lille dynamisk sejlklub. Hjemhavn er på havneøen "Mågen" i Hundige havn.

SHS, Sejlklubben Hundige Strand, blev startet i 1980, samme år som havnene i Strandparken og dermed også Hundige Havn i Greve Kommune blev åbnet.

Som udbryder fra SKB tilbragte SHS de første besværlige år på havneø Hejren og flyttede derefter i 1983 til den anden havneø Mågen. Den form for start af en sejlklub har resulteret i et specielt sammenhold og den ånd findes og fastholdes fortsat i SHS. Desuden bekræfter vor farverige stander, at det er tursejlads, det primært drejer sig om.


På Mågen lever vi i dag sammen med den noget større klub HBK i et fornuftigt samarbejde, som bl.a. har resulteret i, at vi har fælles klubhus sammen med dem.

SHS har aktiviteter inden for sejlerskole, svømning, junior- og kapsejlads, men frem for alt forskellige kreative former for tursejlads. Med mottoet Små Hundrede Sejlere har vi i SHS en målsætning om, at klubben ikke må blive større end at vi stadig kommer hinanden ved i et hyggeligt socialt fællesskab.
 
  Læs mere.......  
  maagen slider 2